Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Aττική: 1 στους 3 δήμους λέει "όχι" στις συνενώσεις

Μόνο 22 από τους 122 δήμους και κοινότητες της Αττικής έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους για εθελοντικές συνενώσεις, 42 (δηλαδή ένας στους τρεις) έχουν ταχθεί κατά της συνένωσης, ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους. Τα στοιχεία αυτά έδωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής (Τετάρτη) γενικής συνέλευσης της ΤΕΔΚΝΑ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Καλογερόπουλος. Να σημειωθεί ότι στη συνέλευση υπήρξαν αντιδράσεις για τις συνενώσεις στο Λεκανοπέδιο της ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv