Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


"Καλλικράτης": καλά λόγια αλλά... λίγα

Θετικά μεν αλλά με το… σταγονόμετρο είναι τα σχόλια των πολιτών για το πρόγραμμα «Καλλικράτης». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, όπου έχει τεθεί από την περασμένη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο για τη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, μόλις 355 σχόλια έχουν αναρτηθεί σε τέσσερις ημέρες. Τις προτάσεις τους έχουν καταθέσει μόνο πολίτες, ενώ νομάρχες, δήμαρχοι και κοινοτάρχες καθώς και οι νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι φαίνεται ότι δεν έχουν εξοικειωθεί με το ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv