Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Έτοιμοι για τον «Καλλικράτη» δηλώνουν οι Έλληνες

Έτοιμοι για τη δραστική μείωση του αριθμού των δήμων, την αιρετή περιφέρεια αλλά και την κατάργηση του 42% , δηλώνουν περίπου 30.000 πολίτες που πήραν μέρος στη διαδικτυακή δημοσκόπηση της αυτοδιοίκησης gr. Η δημοσκόπηση ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου πριν τη δημοσιοποίηση του σχεδίου για τη διοικητική μεταρρύθμιση και ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, λίγες ημέρες μετά. Στην δημοσκόπηση πήραν μέρος περίπου 29.908 πολίτες οι οποίοι δηλώνουν ότι συμφωνούν με τρεις από τους βασικούς άξονες του «Καλλικράτη&ra ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv