Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Αττική: Μεϊμαράκης για Περιφερειάρχης

Όλο και περισσότερους πόντους φαίνεται ότι κερδίζει η υποψηφιότητα γνωστών στελεχών της ΝΔ στη μάχη των περιφερειών, ενώ απομακρύνεται εκτός ελαχίστων περιπτώσεων η πιθανότητα υποψηφιότητας νομαρχών. Στόχος της ηγεσίας της ΝΔ να δώσει έντονο πολιτικό χρώμα στη μάχη των αιρετών περιφερειαρχών (των, κατά Πάγκαλο, «μικρών πρωθυπουργών»), σε αντίθεση με αυτή των δήμων, όπου, όπως είπε ευθέως στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ ο Αντώνης Σαμαράς το κόμμα του θα αποφύγει να δώσει χρίσμα (τουλάχιστον στους ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv