Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Έως 1000 ευρώ το μήνα χάνουν νομάρχες - δήμαρχοι

Από 10.800 έως 12.000 ευρώ ετησίως αναμένεται να χάσουν οι νομάρχες και οι δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων (άνω των 150.000 κατοίκων) από την αποζημίωση που λαμβάνουν από το κράτος με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Το ύψος της αποζημίωσης φτάνει σήμερα τα 60.000 ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο φορολογείται αυτοτελώς με 20% συντελεστή. Άρα το καθαρό ποσό που φτάνει στα χέρια τους σε 12 δόσεις είναι 48.000 ευρώ (4.000 ευρώ μηνιαίως). Με βάση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες η αυτοτελής φορολόγηση καταργείται και πλέον όλες οι ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv