Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Νομάρχες: 12 προϋποθέσεις για τον "Καλλικράτη"

Δώδεκα προϋποθέσεις, μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση κατέχουν το θέμα των πόρων (τόσο των οφειλόμενων του 2009 και των τρεχουσών του 2010 όσο και αυτών που θα θεσπιστούν για το 2011) αλλά και το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων θέτουν οι νομάρχες προκειμένου να προχωρήσει ο «Καλλικράτης». Συγκεκριμένα, με απόφαση του 14ου Τακτικού Συνεδρίου της ΕΝΑΕ που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η συντριπτική πλειοψηφία των νομαρχών (το κείμενο συνδιαμορφώθηκε από όσους πρόσκεινται στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ) αν και τονίζουν ότι είναι ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv