Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Ζωγράφου: κάλυψαν με σακούλες σκουπιδιών τα οστά!

Με σακούλες σκουπιδιών, οι οποίες μάλιστα έχουν πάνω την ένδειξη «δήμος Ζωγράφου» κάλυψαν τα οστά οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου Ζωγράφου! Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το δημοσίευμα της αυτοδιοίκησης gr την Μεγάλη Τετάρτη ο δήμαρχος Ζωγράφου Γιάννης Καζάκος έδωσε εντολή να καλυφθούν με κάθε τρόπο άμεσα τα κόκαλα των νεκρών που βρίσκονταν σε κοινή θέα στον κεντρικό δρόμο του νεκροταφείου, λόγω των σπασμένων μαρμάρων στα οστεοφυλάκια, ενόψει, μάλιστα, και της Μεγάλης Παρασκευής, που παραδοσι ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv