Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Παπακωνσταντίνου: κανονικά οι πόροι στους δήμους

Διαβεβαιώσεις προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη ότι η χρηματοδότηση των ΟΤΑ θα προχωρήσει κανονικά έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, δηλώνοντας πως η χορήγηση πόρων στην Τ.Α. θα ακολουθήσει τα προβλεπόμενα στον προϋπολογισμό και στο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης και επομένως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Το γεγονός επιβεβαιώνει με σχετική επιστολή προς τον κ. Ραγκούση ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος υπέγραψε την απόφαση κατανομής ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv