Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Δήμαρχοι: Να αρθεί η μονιμότητα των δημοτικών υπαλλήλων

Άρση μονιμότητας των δημοτικών υπαλλήλων, παραχώρηση υπηρεσιών των δήμων σε ιδιώτες αλλά και νομιμοποίηση των συμβασιούχων ζητούν οι δήμαρχοι, προκειμένου να λειτουργήσουν, όπως υποστηρίζουν, καλύτερα οι ΟΤΑ α΄βαθμού.

Αυτό προκύπτει από το ε΄ μέρος των επώνυμων απαντήσεων των 832 από τους 900 αιρετούς σε σχετικό ερωτηματολόγιο της εταιρείας Κάπα Research. Πρόκειται για έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2010 κατόπιν παραγγελίας του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ).

Συγκ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv