Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Μέχρι τα μέσα Ιουνίου η κατάθεση υποψηφιοτήτων μέσω pasok gr

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τελικά η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές μέσω του pasok.gr. Την απόφαση αυτή πήρε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασής του το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα λήξει μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ενώ η επιλογή για τις περιφέρειες και τις 10-15 μεγάλες πόλεις θα γίνει στα τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου από το Εθνικό Συμβούλιο κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφίων. Ενδιαμέσως θα υπάρξει σύσκεψη της Επιτροπής με του γραμμ ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv