Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Ξεκινά η διαδικασία μετατάξεων χιλιάδων υπαλλήλων δήμων και νομαρχιών

Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουν δεκάδες χιλιάδες υπάλληλοι νομαρχιών και δήμων που καταργούνται με ποιον τρόπο θα μεταταγούν είτε στις περιφέρειες είτε στους νέους δήμους που δημιουργούνται με τον «Καλλικράτη».

Στο υπουργείο Εσωτερικών αρμόδια Επιτροπή επεξεργάζεται την σχετική απόφαση που θα εκδοθεί εντός Ιουνίου και θα καθορίζει χρονοδιάγραμμα ενός τριμήνου (από 1η Ιουλίου έως και 30 Σεπτεμβρίου) για να πραγματοποιηθούν οι μετατάξεις. Ο πρώτος μήνας θα αφορά τις εθελοντικές μετατάξεις και οι δύο επόμε ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv