Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Και εκτός pasok.gr οι επιλογές υποψηφίων για περιφέρειες, μεγάλους δήμους

Επιλογές υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων μεγάλων δήμων και «εκτός λίστας». προτίθεται να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος.

Αυτό προκύπτει από συνομιλία που είχε η αυτοδιοίκηση gr με στελέχη της Ιπποκράτους αλλά και με μέλη της Επιτροπής για την Ανάδειξη των Υποψηφίων που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.
Άλλωστε, όπως τονίζουν στην αυτοδιοίκηση gr οι ίδιες πηγές, μέσω pasok gr κατατέθηκαν, κυρίως, υποψηφιότητες για δημάρχους και όχι για ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv