Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Δήμαρχοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ καταγγέλουν Σγουρό για πιέσεις

Εκτός διαδικασίας ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ έχει θέσει στην ουσία τον εαυτό του ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός με τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

Αυτό του έχουν διαμηνύσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Ιπποκράτους μετά τις καταγγελίες από δημάρχους και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στο λεκανοπέδιο που έχουν φτάσει στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ότι δέχονται πιέσεις από τον νομάρχη Αθηνών να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίω ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv