Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


ΠΑΣΟΚ : Επίθεση με 40ρηδες απο τη δυτική Αθήνα

Την γενιά των σαραντάρηδων σε δήμους της Δυτικής Αθήνας στους οποίους γνωρίζει ήττες στις εκλογές επιχειρεί να προωθήσει η Ιπποκράτους, ακολουθώντας τα πρότυπα άλλων επιτυχημένων επιλογών στην ίδια περιοχή, όπως τους Αγίους Αναργύρους αλλά και η Αγία Βαρβάρα.

Υπενθυμίζεται ότι σ’ αυτούς τους δύο δήμους είναι δήμαρχοι ο Νίκος Σαράντης που εκλέχθηκε το 2006 σε ηλικία 49 ετών, και ο Γιώργος Καπλάνης που διαδέχθηκε πέρυσι τον (βουλευτή και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης Υπο ...
المزيد من القنوات | Watch more Tv