Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Pasok.gr : Οι υποψήφιοι σε 13 δήμους της Ν. Αθήνας

Αναμενόμενες υποψηφιότητες, αλλά και εκπλήξεις περιλαμβάνει η λίστα των ενδιαφερομένων για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου για τους δήμους της νοτιοανατολικής Αθήνας.

Πρόκειται για δήμους οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους της χώρας και ως εκ τούτου μόνον κατ’ εξαίρεση ενοποιήθηκαν, όπως η Καλλιθέα, η Νέα Σμύρνη, η Αργυρούπολη (πλέον μαζί με το Ελληνικό), η Γλυφάδα, ο Βύρωνας, του Ζωγράφου, η Ηλιούπολη, ο Άλιμος, το Παλαιό Φάληρο, τους οποίους το ΠΑΣΟΚ είτε διεκδικεί να κρατήσε ..
المزيد من القنوات | Watch more Tv