Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Έκκληση του Δήμου Παλλήνης για αίμα και αιμοπετάλια που έχει ανάγκη τετράχρονο κοριτσάκι


Έκκληση σε όλους τους πολίτες που μπορούν να βοηθήσουν, απευθύνει ο Δήμος Παλλήνης Αττικής, προκειμένου να σωθεί ένα τετράχρονο κοριτσάκι που διαμένει στην περιοχή και από την Μεγάλη Πέμπτη νοσηλεύεται με οξεία λευχαιμία, ενώ υποβάλλεται από την Παρασκευή 2/5/2008 σε χημειοθεραπεία.
Το κοριτσάκι έχει ανάγκη από μονάδες αίματος και αιμοπετάλια.


Ο Δήμος Παλλήνης έχει προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 11 Μαΐου στα Δημοτικά Ιατρεία από τις 09.00-13.00.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία έχει αποσταλεί ακόμη και σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αττικής, από όπου εγινε γνωστό στην aftodioikisi.gr
« είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αιμοδοσία και χορήγηση αιμοπεταλίων μπορούν να γίνουν παράλληλα στον καθένα εθελοντή αιμοδότη».

Πληροφορίες στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου από τις 08.30-15.00 (κα Κοτζιά Καλιόπη Τηλ:2106600615)

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας δώσει το παρόν την Κυριακή στην Παλλήνη

ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
المزيد من القنوات | Watch more Tv