Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Στο πόδι η Δυτική Αθήνα με συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δήμων και φορέων στο Σκαραμαγκά


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας λιμανιού στον Σκαραμαγκά και νέων μονάδων της ΔΕΗ στη Χαλυβουργική, διοργανώνουν στις 14 Μαΐου στο Σκαραμαγκά, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμός Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) και οι Δήμοι Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Αιγάλεω, Περιστερίου, Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων, Καματερού και Ζεφυρίου.
«Με Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις ιδρύεται εμπορικό λιμάνι στο Σκαραμαγκά ενώ εγκρίθηκε από το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την κατασκευή νέας Μονάδας παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στις εγκαταστάσεις της «ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ», στην Ελευσίνα», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Με την εφαρμογή αυτών των αποφάσεων συντελείται στην ουσία ένα τεράστιο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που οδηγεί αναπόφευκτα στη δραστική αύξηση της ρύπανσης και στην υποβάθμιση, όχι μόνο της ήδη επιβαρημένης περιοχής του Θριάσιου πεδίου και της Δυτικής Αττικής αλλά και ολόκληρου του λεκανοπεδίου, μιας και η ΡΥΠΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ!»
المزيد من القنوات | Watch more Tv