Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Ελεύθερος ο δήμαρχος Καισαριανής


Ελεύθεροι αφέθηκαν τελικά, αφού κρατήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ο δήμαρχος Καισαριανής Σπύρος Τζόκας, ο πρώην δημάρχος, Θανάσης Μπαρτζώκας και η προέδρος του δημοτικού συμβουλίου Δέσποινα Ανδριώτου.
Αιτία της σύλληψης του δημάρχου Καισαριανής οι εργασίες καθαρισμού που ξεκίνησαν συνεργεία του Δήμου στο χώρο με σκοπό να δημιουργηθεί Μουσείο Εθνικής Αντίστασης σε νεοκλασικό κτίριο που βρίσκεται στο χώρο.

Ωστόσο, ο χώρος διεκδικειται από την Πανελληνία Σκοπευτική Εταιρεία, που κάλεσε την Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον νυν και τον πρώην δήμαρχο.
المزيد من القنوات | Watch more Tv