Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Σ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ


Την άμεση ανάκληση των συμβολαίων ανταλλαγής ακίνητης δημόσιας περιουσίας στην Ανατολική Αττική μεταξύ ΚΕΔ και Μονής Βατοπαιδίου με προσφυγές στα αρμόδια δικαστήρια και με προώθηση νομοθετικής ρύθμισης από την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα, προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια περιουσία, αποφάσισε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής.
Στην εισήγησή του ο Νομάρχης Λ. Κουρής αναφέρθηκε λεπτομερώς στα στοιχεία των τριών ανταλλαγών (Γραμματικό, Λαύριο, Ολυμπιακό Χωριό) που έχουν εντοπιστεί από την έρευνα μέχρι σήμερα και ζήτησε την ανάκληση των σχετικών συμβολαίων προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια περιουσία.

Στην συνέχεια τόνισε ότι η έρευνα της Νομαρχίας συνεχίζεται αφού μέχρι σήμερα αν και έχουν ζητηθεί δεν έχουν σταλεί:
· Η Κοινή Υπουργική Απόφαση, βάσει της οποίας έγιναν οι ανταλλαγές
· Τα συμβόλαια των ανταλλαγών
· Η απάντηση της ΚΕΔ αν στο πίνακα των προς ανταλλαγή ακινήτων περιλαμβάνεται και άλλη περιοχή της Ανατολικής Αττικής
المزيد من القنوات | Watch more Tv