Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


1000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. Τον Οκτώβριο ξεκινούν τα έργα του υπόγειου παρκινγκ στη Δουκίσσης Πλακεντίας


«Ουδέν κακόν αμιγές καλού».
Η εξάμηνη διακοπή του ΜΕΤΡΟ από το σταθμό Εθνική Άμυνα, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο σταθμό Αγία Παρασκευή, μα και στον Χολαργό και στο Νομισματοκοπείο, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ να ξεκινήσει τις εργασίες για ένα νέο υπόγειο χώρο στάθμευσης στη Δουκίσσης Πλακεντίας, που θα ανακουφίσει τους οδηγούς των βορείων προαστίων μα και της Ανατολικής Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αυτοδιοίκηση.gr έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις στελεχών της εταιρείας με τους δημάρχους της περιοχής και το έργο αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αφού ξεπεραστούν κάποιες επιμέρους ενστάσεις.
Το νέο υπόγειο παρκινγκ θα δώσει 1000 νέες θέσεις σταθμεύσεις και θα κατασκευαστεί στα διοικητικά όρια του Δήμου της Αγίας Παρασκευής.

- Όσον αφορά την διακοπή των δρομολογίων του ΜΕΤΡΟ προς το αεροδρόμιο αυτή αναμένεται από τα μέσα Ιουλίου έως τις αρχές Αυγούστου. Ειδικότερα για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πότε θα ξεκινήσουν οι διαδρομές του Προαστιακού προς την Αθήνα- οι οποίες έχουν διακοπεί εδώ και μήνες λόγω έργων- ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν με αυτόν τον τρόπο.
المزيد من القنوات | Watch more Tv