Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Το πρώτο δημόσιο κτήριο με πράσινη στέγη. ΝΕΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ


Το κόσμημα των Βριλησσίων αποτελεί πλέον ό νέος δημοτικός Παιδικός Σταθμός της πόλης, χωρητικότητας 60 παιδιών.
Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο δημόσιο κτήριο με πράσινη στέγη, ενώ η κατασκευή του είναι πλήρως εναρμονισμένη με την βιοκλιματική τεχνολογία.
«Ο νέος παιδικός σταθμός αποτελεί πλέον οδηγό για τις επεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα δημόσια κτήρια της πόλης μας. Με σεβασμό στο περιβάλλον και κοινωνική ευαισθησία» τόνισε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κώστας Ιωαννίδης αναφερόμενος στα θέματα της παιδείας σε ομιλία του στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την προστασία του περιβάλλοντος.
Οι εγγραφές πάντως στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς έχουν ξεκινήσει και όπως όλα δείχνουν οι αιτήσεις για εγγραφές φαίνεται πως θα ξεπεράσουν κατά πολύ την χωρητικότητα των παιδικών σταθμών. Έτσι και φέτος θα γίνει υποχρεωτική επιλογή με βάση τα κριτήρια που ορίζει ο νόμος, όπως το φορολογικό εισόδημα των γονέων, η υποχρεωτική εργασία και των δύο και μια σειρά άλλων κριτηρίων.
المزيد من القنوات | Watch more Tv