Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


Μεγάλη έρευνα για την Αυτοδιοίκηση

Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.GR ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη YouGov Hellas Εγγραφείτε στην παγκόσμια Κοινότητα των 1,7 εκατομμυρίων μελών της YouGov, απαντήστε σε ενδιαφέρουσες και επίκαιρες έρευνες, και κερδίστε !

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.GR με τη YouGov Hellas, θα διεξαχθεί έρευνα για το προφίλ των χρηστών του ιστοχώρου ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Η έρευνα αυτή θα αφορά σε συνήθειες, προτιμήσεις και επιλογές των χρηστών του διαδικτύου, ενώ μέσα από αυτή θα εξαχθούν και ειδικά συμπεράσματα για τον χώρο της Αυτοδιοίκησης μπροστά στη νέα ψηφιακή εποχή.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα αναρτηθούν σε λίγους μήνες στην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.GR.

H YouGov είναι μια νέα, ελληνική και ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας αγοράς. Αποτελεί υπόδειγμα στον τρόπο που διεξάγει κάθε είδους έρευνες, καθώς το πράττει πάντοτε με απόλυτο σεβασμό στις Αρχές της επιστημονικής, προσωπικής κι επιστημονικής ηθικής.

Στις έρευνές της συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, ηλικίας άνω των 18 ετών, που συνιστούν μέλη του πάνελ της. Η συμμετοχή τους στο πάνελ γίνεται κατόπιν προσωπικής τους επιθυμίας και συμπλήρωσης ενός συγκεκριμένου ερωτηματολογίου εγγραφής.

Οι έρευνες της YouGov Hellas, όπως και της YouGov παγκοσμίως, διεξάγονται μέσω διαδικτύου, με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Η χρήση των νέων τεχνολογιών επιτρέπει στη YouGov Hellas να διεξάγει έρευνες άμεσα, γρήγορα, με απολύτως αξιόπιστο και διαφανή τρόπο.

Η YouGov Hellas είναι μέλος του διεθνούς δικτύου της ΥouGov.

Σημειώνεται ότι, η παγκόσμια Κοινότητα των μελών πάνελ του δικτύου YouGov αποτελείται σήμερα από 1.700.000 πολίτες.

Η YouGov Hellas, διενεργεί κάθε έρευνα σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Οργανισμού Έρευνας Αγοράς (MRS Code of Conduct, www.mrs.org.uk/standards/codeconduct.htm), το Διεθνή Κώδικα Δεοντολογίας για την Πρακτική της Έρευνας Αγοράς και της Κοινωνικής Έρευνας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κοινής Γνώμης και Έρευνας Αγοράς (ICC/ESOMAR International Code on Market and Social Research, www.ESOMAR.org) και τον κώδικα δεοντολογίας του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς (www.sedea.gr), όπως ισχύουν.

Η διαδικασία εγγραφής στο πάνελ της YouGov Hellas είναι εξαιρετικά απλή και σύντομη και περιγράφεται ως εξής:

Ακολουθώντας το banner της στην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.GR και κάνοντας click στην επιλογή εγγραφείτε, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ορισμένα στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να σας αποσταλεί ένα e-mail που θα περιλαμβάνει συγκεκριμένο link για τη σύνδεσή με το προσωπικό σας ερωτηματολόγιο εγγραφής.

Κάνοντας click στο link αυτό, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο προσωπικό σας ερωτηματολόγιο εγγραφής (registration questionnaire).

Εφόσον επιλέξετε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο αυτό, και το ολοκληρώσετε, θα ενταχθείτε αυτόματα στην παγκόσμια Κοινότητα των 1,7 εκατομμυρίων μελών της YouGov. Μόνον έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στις έρευνες που θα διενεργεί η YouGov Hellas.

Υπογραμμίζεται ότι, η YouGov Hellas λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα και επιβεβλημένα μέτρα για την ασφαλή τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων κάθε μέλους του πάνελ της, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο (ενδεικτικά Ν. 2472/1997 και Ν. 3471/2006).

Αυτό, για τους πελάτες και τα μέλη μας, σημαίνει ότι, μπορούν να είναι σίγουροι για την άριστη ποιότητα της ερευνητικής μας εργασίας, η οποία διεξάγεται με επαγγελματισμό, αξιοπιστία και σεβασμό στους κανόνες της προσωπικής, επαγγελματικής κι επιστημονικής ηθικής.

Μόνον έτσι, μπορεί ο καθένας, να είναι μέλος μιας μεγάλης, παγκόσμιας Κοινότητας που επικοινωνεί διαδραστικά και προσφέρει τη γνώση και τη γνώμη του στην κοινωνία.

المزيد من القنوات | Watch more Tv