Βήμα διαλόγου για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα aftodioikisi.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη (portal) η οποία δημιουργήθηκε από ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων που εργάζονται σε αθηναϊκά ΜΜΕ.

Έχει στόχο να εισαγάγει το διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της Αυτοδιοίκησης στην ψηφιακή ενημέρωση και περιλαμβάνει συνεχή πρωτογενή ροή ειδήσεων για ό,τι συμβαίνει στην Αυτοδιοίκηση: Πληροφορίες για τη δράση των Υπουργείων στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις δραστηριότητες των ίδιων των φορέων της: Των Περιφερειών, των Νομαρχιών και των Δήμων.


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ν. Κακλαμάνης: Χαμόγελο και αισιοδοξία για την αντιμετώπιση του Καρκίνου. Φώφη Γεννηματά: Η μαγική λέξη είναι η αγάπη

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Αθήνας στο 1ο Φεστιβάλ Υγείας του Δήμου Αθηναίων, που άνοιξε χθες το βράδυ τις «πύλες» του στην καρδιά της πόλης. Εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας, συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ενημερωτικής εκστρατείας για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού, παρουσία του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και της Αντιδημάρχου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Αλεξίας Έβερτ.


المزيد من القنوات | Watch more Tv